EN388:2003 Rękawice chroniące przed zagrożeniami Mechanicznymi ( Poziomy otrzymane po stronie chwytnej )
3 | Odporność na ścieranie (od 1 do 4) | |
5 | Odporność na przecięcie (od 1 do 5) | |
4 | Odporność na rozdzieranie (od 1 do 4) | |
X | Odporność na przekłucie (od 1 do 4) |
EN407:2004 Rękawice chroniące przed Gorącem i/lub Ogniem ("X" = badanie nie przeprowadzone)
X | Odporność na ogień (od 1 do 4) | |
1 | Odporność na ciepło kontaktowe (od 1 do 4) | |
X | Odporność na ciepło konwekcyjne (od 1 do 4) | |
X | Odporność na ciepło promieniowania (od 1 do 4) | |
X | Odporność na drobne rozpryski płynnego metalu (od 1 do 4) | |
X | Odporność na duże odpryski stopionego metalu (od 1 do 4) |
Regulamin (UE) 1935/2004 Kontakt ze środkami spożyw.
GLOB MIGR Kontakt z artykułami spożywczymi - Migracja globalna
. | Kontakt z mokrą lub uwodnioną żywnością | |
. | Kontakt z żywnością zawierającą tłuszcze | |
. | Kontakt z żywnością zawierającą kwasy |
Normy USA
ANSI-ISEA 105:2016 Hand Protection
A3 | Resistance to cutting by sharp objects (from A1 to A9) |
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.